Ιστορικό χαμηλό για τη Ρεάλ η φετινή σεζόν (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης διένυσε μια τραγική σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ της που κρατούσε από τη σεζόν 1995-96.

Η φετινή σεζόν είναι μια από αυτές που θα θέλουν να ξεχάσουν σύντομα οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» ουσιαστικά έμεινε εκτός και των τριών διοργανώσεων που διεκδικούσε από τον Μάρτιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι τρεις αποκλεισμοί της έγιναν σε διάστημα μόλις μια εβδομάδας και όλοι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αρχικά, η Μπαρτσελόνα πέρασε δις από τη Μαδρίτη (1-0, 3-0), αφήνοντας την εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ισπανίας. Από την άλλη, ο εκπληκτικός τη φετινή σεζόν Άγιαξ την κέρδισε με 4-1 στην ισπανική πρωτεύουσα και στέρησε από τη Ρεάλ την ευκαιρία να διεκδικήσει το τέταρτο σερί της Champions League.

Τόσες ήττες είχε να κάνει εδώ και 25 χρόνια

Γενικότερα, η «βασίλισσα» τη φετινή σεζόν απογοήτευσε πλήρως σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρησε συνολικά 18 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ενώ την προηγούμενη είχε μόλις τις μισές. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τη Ρεάλ, εδώ και σχεδόν μια 25ετία. Συγκεκριμένα, σε αυτό τον αριθμό οι Μαδριλένοι είχαν να φτάσουν από τη σεζόν 1995-96.

Αυτό και μόνο μπορεί να κάνει αντιληπτό το πόσο κακή ήταν η σεζόν για τη Ρεάλ. Γι’ αυτό άλλωστε και αποφασίστηκε η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της, ενώ παράλληλα θα γίνει μια γενναία ενίσχυση στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Στη «βασίλισσα» θέλουν να επιστρέψουν και θέλουν να το κάνουν μ’ έναν τρόπο που θα κάνει «γκελ» σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ