Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπέιλ: Δεν χαιρέτησε τους φίλους της Ρέαλ (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: Δεν χαιρέτησε τους φίλους της Ρέαλ (pic)

Στο απροχώρητο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με τους φίλους της Ρεάλ, καθώς ο Ουαλός δεν ακολούθησε την ομάδα στο τελευταίο χειροκρότημα.

19.05.2019 | 16:38

Μία καταστροφική σεζόν για τη Ρεάλ έφτασε στο τέλος της. Η “Βασίλισσα” πίκρανε τους φίλους της και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της με 2-0 από την Μπέτις. Το ίδιο κακή ήταν και η χρονιά για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός εξτρέμ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά ούτε τη φετινή σεζόν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους “Μερένχες”. Ταυτόχρονα, οι σχέσεις με τους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας είναι πολύ άσχημες.

Αυτό φάνηκε κι από την κίνηση του, μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης (19/5). Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίκτες των Ισπανών πήγαν για να χειροκροτήσουν τους φίλους της ομάδας. Όμως, ο Μπέιλ αντί να κάνει το ίδιο, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια της ομάδας.

Δείτε την κίνηση του διεθνή άσου:

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 14 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version