Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συμφώνησε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Συμφώνησε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουβέντους!

Στην Γιουβέντους βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής!

21.05.2019 | 21:35

Σπουδαία κίνηση για την Γιουβέντους που τα έχει βρε σε όλα με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Μετά την αποχώρηση του Αλέγκρι η Γιουβέντους προετοιμάζει σιγά σιγά για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Μπορεί να μην έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης για τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται προ των πυλών! Συγκεκριμένα φαίνεται πως οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Ο άσος της Λάτσιο πραγματοποιεί τρομερές σεζόν με τους Ρωμαίους! Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι δέχεται στενό μαρκάρισμα από τα μεγαθήρια του ιταλικού ποδοσφαίρου.Μπορεί η Μίλαν να βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του Σέρβου ωστόσο οι πρωταθλητές έκαναν… γερό μπάσιμο και έκλεψαν τον 24χρονο επιθετικό.

Τα Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως οι «μπιανκονέρι» τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την Λάτσιο. Οι «Λατσιάλι» αξιώνουν 100 εκατ. ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή, χρήματα που η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να ξοδέψει.

Οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» θέλουν να κάνουν τον Σέρβο δώρο στον νέο προπονητή, για αυτό και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει στην Γιουβέντους είναι ξεκάθαρα, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Ιταλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version