Ντεμαράζ από την Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε ΚΑΙ Μπραντ!

Η αντεπίθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο μεταγραφικό «παζάρι» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους Βεστφαλούς μετά τους Σουλτς και Αζάρ να αποκτούν τα δικαιώματα και του επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζούλιαν Μπραντ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με κατεβασμένα… μούτρα στην Ντόρτμουντ. Ο γερμανικός σύλλογος ακόμη μία χρονιά βρέθηκε στην σκιά της Μπάγερν Μονάχου χάνοντας ένα πρωτάθλημα που στο μεγαλύτερο μέρος του έμοιαζε δικό του. Ο χρόνος ωστόσο κυλά και κανείς δεν μπορεί να μείνει πίσω, με τους Βεστφαλούς να πραγματοποιούν την αντεπίθεση του μεταγραφικά αποκτώντας τελευταίο χρονικά τον Τζούλιαν Μπραντ.

Μετά τους Νίκο Σουλτς, Τοργκάν Αζάρ, ο 23χρονος επιθετικός γίνεται το 3ο μεταγραφικό απόκτημα, πριν καλά καλά ανοίξει η θερινή περίοδος. Η Ντόρτμουντ με την ανακοίνωση του νεαρού επιθετικού συνεχίζει να ενισχύεται με ό,τι καλύτερο υπάρχει στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Στην Ντόρτμουντ μέχρι το 2024 ο Μπραντ

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη, ικανοποιώντας όλα τα οικονομικά «θέλω» της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το κόστος της μετακίνησης του ταλαντούχου εξτρέμ έφθασε τα 25 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο να υπογράφει 5ετες συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Οι Βεστφαλοί μέσα σε σχεδόν 30 ώρες έχουν καταφέρει να δαπανήσουν συνολικά περισσότερα από 85 εκατομμύρια ευρώ. Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του Νίκο Σουλτς (25 εκατ. ευρώ στην Χοφενχάιμ). Η συνέχεια ακόμη καλύτερη με την απόκτηση του Τοργκάν Αζάρ (30 εκατ. ευρώ στην Γκλάντμπαχ). Ο γερμανικός σύλλογος βαδίζει στα χνάρια της Μπάγερν, μαζεύοντας τα καλύτερα «υλικά» της Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί όλα αυτά τα χρόνια πετυχαίνουν με αυτή τη συνταγή. Γιατί όχι και η Ντόρτμουντ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ