Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαλάχ: «Άξιζαν όλες οι θυσίες μου»
Champions League

Σαλάχ: «Άξιζαν όλες οι θυσίες μου»

Όλες οι θυσίες στην καριέρα του Μοχάμεντ Σαλάχ ξεπληρώθηκαν χθες με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

02.06.2019 | 12:49

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραδέχτηκε πως έχει θυσιάσει πολλά στη ζωή του για να πάρει το πολυπόθητο κύπελλο με τα «μεγάλα αυτιά».

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός. Και την υπερηφάνεια του για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Παρά τις θυσίες που έχει κάνει. Για τέτοιες βραδιές αξίζει κάθε θυσία.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό. Τόνισε στη συνέχεια πως είναι απίστευτο το συναίσθημα να γίνεται ο πρώτος από τη χώρα του που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σαλάχ: «Αυτή η ομάδα είναι απίστευτη»

«Έχω θυσιάσει πολλά για να φτάσω σε αυτήν την βραδιά. Θυσίασα πολλά στην καριέρα μου και τη ζωή μου, προερχόμενος από ένα μικρό χωριό και πηγαίνοντας μετά στο Κάιρο. Το να είμαι ο πρώτος Αιγύπτιος παίκτης που το κατάφερε αυτό είναι κάτι απίστευτο.

Τώρα, όλοι είναι χαρούμενοι. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα δεύτερο συνεχόμενο τελικό και που φέτος ήμουν 90’ στο ματς. Όλοι έκαναν το καλύτερο δυνατό απόψε. Όλη η ομάδα ήταν απίστευτη».

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League, επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ στο “Wanda Metropolitano” της Μαδρίτης. Έτσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version