Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το… παθιασμένο φιλί του Φαν Ντάικ στην κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)
Champions League

Το… παθιασμένο φιλί του Φαν Ντάικ στην κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Με τον δικό του τρόπο πανηγύρισε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ, μετά τον τελικό κόντρα στην Τότεναμ.

02.06.2019 | 14:14

Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ φέτος ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα. Αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε όλα τα παιχνίδια στα “αστέρια”. Από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν υπόδειγμα και βοήθησε όσο λίγοι, ώστε οι “reds” να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι. Πρώτη φορά μετά το 2005. Δεν ήταν και λίγα τα χρόνια που έπρεπε να περιμένουν οι φίλοι της αγγλικής ομάδας μέχρι να γίνουν και πάλι η πρώτη ομάδα της Γηραιάς Αλβιώνας.

Λογικό και επόμενο στο τέλος να ξεσπάσουν. Να πανηγυρίσουν έξαλλα. Με τους δικούς τους τρόπους. Έτσι, όπως δεν είχαν κάνει ποτέ ξανά στο παρελθόν΄Ή έστω δεν τους είχαμε δει εμείς να κάνουν όλα αυτά.

Το φιλί του Φαν Ντάικ στην κούπα!

Όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ ένιωσαν μεγάλη χαρά. Κακά τα ψέματα. Για πρώτη φορά στην καριέρα τους έκαναν δικό τους το “κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά”. Ένας από αυτούς που δεν άφηνε την κούπα να φύγει από δίπλα του ήταν και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο έμπειρος αμυντικός όπου πήγαινε την κουβαλούσε μαζί του. Δεν ήθελε να την χάσει. Την μάρκαρε… man to man. Γι’ αυτό το λόγο και δεν σταμάτησε να δίνει στην κούπα πολλά και καυτά. Όπως το παρακάτω του βίντεο που είναι χαρακτηριστικό!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version