Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το αστέρι της Σπόρτινγκ ανοίγει τα… φτερά του!
Λίβερπουλ

Το αστέρι της Σπόρτινγκ ανοίγει τα… φτερά του!

Οι Ίβηρες ζουν και αναπνέουν στο να τροφοδοτούν την ποδοσφαιρική Ευρώπη με άφθονο ταλέντο, με την Σπόρτινγκ να πρωταγωνιστεί σε ακόμη ένα καλοκαίρι παρουσιάζοντας στους επίδοξους αγοραστές το νέο «καυτό» της πρότζεκτ.

29.06.2019 | 13:07

Είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Μπρούνο Φερνάντες; Ασφαλώς και είναι και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξέρουν πως δύσκολα θα του στερήσουν την ευκαιρία. Ο Πορτογάλος επιθετικός πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με τους Ίβηρες. Συνολικά 20 τέρματα και 13 ασσίστ έκαναν τον Φερνάντες ως τον πολυτιμότερο παίκτη του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Σπόρτινγκ έχει πάντοτε το μαγικό… ραβδάκι προκειμένου να εκτοξεύσει το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της. Ο Φερνάντες πριν αποκτηθεί από τους Ίβηρες δεν είχε δείξει πως θα έχει τέτοια εξέλιξη. Στην Ιταλία, ο 24χρονος παρουσιαζόταν ως ένας ποδοσφαιριστής της σειράς, ωστόσο μέσα από δουλειά έβαλε τα γυαλιά στους γείτονες.

Όλη η Πρέμιερ Λιγκ καραδοκεί για Φερνάντες

Στον πορτογαλικό σύλλογο κατανοούν πως δύσκολα θα διατηρήσουν τον 24χρονο και την νέα σεζόν. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Σπόρτινγκ, Μαρσέλ Κέιζερ υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Πορτογάλος βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή. «Θα ήθελα να παραμείνει ο Μπρούνο Φερνάντες, όμως όλοι γνωρίζουν την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε, τώρα είναι σε διακοπές, θα δούμε τι θα συμβεί».

Το όνομα του ταλαντούχου επιθετικού έχει κατακαιρούς βρεθεί ψηλά στα ρεπορτάζ των μεγαθήριων της Ευρώπης. Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μέσα στις υποψήφιες διεκδικήτριες των δικαιωμάτων του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Η αξία του τιμολογείται αυτή τη χρονική στιγμή στα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version