Τσέλσι

Τσέλσι: Έστειλε… πακέτο τον «Πιπίτα» στην Γιουβέντους

Έξι μήνες κράτησε η παραμονή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να επιστρέφει τον Αργεντινό στην Γιουβέντους μη κάνοντας χρήση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Δεν λέει να στεριώσει πουθενά ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο 31χρονος επιθετικός τα τελευταία χρόνια βασανίζεται προσπαθώντας να βρει την χαμένη του επιθετική δυνότητα. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε από την Γιουβέντους, ξεκίνησε να ζει την καθημερινή αμφισβήτηση. Τα γκολ μπορεί να έρχονταν, ωστόσο οι αυξημένες απαιτήσεις υπερκάλυπταν τις καλές του προθέσεις.

Το τελευταίο εξάμηνο βρέθηκε στο Λονδίνο. Η Τσέλσι μέσω Μαουρίτσιο Σάρι πίστεψε στις δυνατότητές του και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή φέρνοντας τον ως αντικαταστάτη του Άλβαρο Μοράτα. Με συνολικά 16 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό εύλογα μπορεί να πει κανείς πως η παρουσία του Αργεντινού δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η Τσέλσι δεν πίστεψε ποτέ τον «Πιπίτα»

Η οψιόν αγοράς που είχε τεθεί στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων πήγε… περίπατο. Οι «Μπλε» επιστρέφουν τον 31χρονο στην Γιουβέντους, με τους Τορινέζους να καλούνται ξανά να διαχειριστούν την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του «Πιπίτα» εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως οι «Μπιανκονέρι» δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουν εύκολα.

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι ίσως χαρίσει ορισμένους πόντους παραμονής στον Αργεντινό, όμως και πάλι αυτό θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη δυσκολία. Έχοντας στο ρόστερ τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα και Κεν, ο χώρος για τον Αργεντινό είναι ελάχιστος. Πιθανότερο ο έμπειρος επιθετικός να πράξει άλλο ένα δρομολόγιο αναζητώντας μάταια την Ιθάκη που… ψάχνει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ