Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Σαράμπια η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Σαράμπια η Παρί!

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Πάμπλο Σαράμπια, όπως έκανε γνωστό η γαλλική ομάδα με ανακοίνωσή της.

02.07.2019 | 12:46

Σημαντική μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν δικό τους τον Πάμπλο Σαράμπια που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη Σεβίλλη.

Οι δύο πλευρές είχαν επαφές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Εν τέλει τα βρήκαν σε όλα και δεν είχαν πρόβλημα να δώσουν τα χέρια για κοινή πορεία για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έτσι, η ισπανική ομάδα έβαλε στα ταμεία της 18 εκατομμύρια ευρώ. Μιας και τόσο κόστισε η μεταγραφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Ναι μεν μπορεί να μην είναι από τα “μπαμ” που μας έχουν συνηθίσει οι Παριζιάνοι. Αλλά πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει ότι εκτός από ποδοσφαιριστές “πριμαντόνες”‘ θέλουν και όλους εκείνους που μπορούν να γίνουν στο μέλλον πρωταγωνιστές από κομπάρσοι.

Σαράμπια, ο πρώτος!

Η μεταγραφή του Πάμπλο Σαράμπια ήταν η πρώτη για φέτος το καλοκαίρι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, έπεται και συνέχεια από τους Γάλλου. Μιας και το μέλλον του Νεϊμάρ στις τάξεις του συλλόγου είναι τουλάχιστον αμφίβολο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές Γαλλίας να αποκτήσουν και άλλους ποδοσφαιριστές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σαράμπια ήταν ο μοναδικός Ισπανός παίκτης που είχε “διπλά” νούμερα τόσο σε ασίστ όσο και σε γκολ. Όχι και άσχημα. Το μέλλον θα δείξει αν μπορεί κάτι ανάλογο και στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version