Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Τούρκικες σειρήνες για τον Οζίλ!
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Τούρκικες σειρήνες για τον Οζίλ!

Μέρες φαίνεται πως μετράει στην Άρσεναλ ο Μεσούτ Οζίλ, με τους πρώτους μνηστήρες μάλιστα να παραμονεύουν για την απόκτησή του.

06.07.2019 | 18:58

Το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ προβλέπεται αρκετά δυσοίωνο. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός κάθε σεζόν που περνά μοιάζει όλο και χειρότερος. Γι’ αυτό το λόγο, στο Λονδίνο ψάχνονται να τον ξεφορτωθούν και από αυτά που θα καρπωθούν, να κάνουν κάποια κίνηση ενίσχυσης.

Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο, τον θέλει να αποχωρεί πριν την έναρξη της ερχόμενης σεζόν από τους “Κανονιέρηδες”. Οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι για τον 31χρονο δεν έχουν αργήσει να φανούν. Ανάμεσά τους και η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τούρκικου μέσου, “Futbol Arena”, τα “Καναρίνια” παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του έμπειρου άσου. Ακόμα, όπως αναφέρεται, σκέφτονται να ζητήσουν από την ομάδα του Ουνάι Έμερι τον δανεισμό του πρώην παίκτη της Ρεάλ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Μεσούτ Οζίλ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version