Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίτι: Εξετάζει παίκτη – έκπληξη για την άμυνα! (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Σίτι: Εξετάζει παίκτη – έκπληξη για την άμυνα! (pic)

Την περίπτωση του Νέιθαν Ακέ που αγωνίζεται στην Μπόρνμουθ εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, για εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας.

07.07.2019 | 18:20

Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Οι “Πολίτες” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Βενσάν Κομπανί και είχαν στην κορυφή της λίστας τους, τον Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ. Όμως, οι υψηλές απαιτήσεις των “Αλεπούδων” ανάγκασαν τους πρωταθλητές Αγγλίας να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Πλέον, ο νέος μεταγραφικός στόχος της αγγλικής ομάδας είναι ο Νέιθαν Ακέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Sunday Mirror”, ο 24χρονος αμυντικός της Μπόρνμουθ έχει κερδίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Μάλιστα, οι “Πολίτες” φαίνεται να ετοιμάζουν πρόταση 45 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Τα μισά χρήματα δηλαδή, που θα έδιναν για τον Μαγκουάιρ.

Ο Ολλανδός στόπερ πραγματοποιεί γεμάτες σεζόν με τα “Κεράσια” στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και κάπως έτσι έχει ανέβει πάρα πολύ στα μάτια του τεχνικού της Σίτι.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Νέιθαν Ακέ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 39 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μπόρνμουθ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version