Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καυτός» Μπενζεμά στο Μόναχο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

«Καυτός» Μπενζεμά στο Μόναχο (vid)

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει το Μόναχο με νίκη (5-3) επί της Φενέρμπαχτσε. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα των Μαδριλένων για άλλο ένα παιχνίδι.

31.07.2019 | 21:02

Η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να μάθει να ζει από την επίθεση της. Η «Βασίλισσα» ακόμη μία φορά προβλημάτισε έντονα με την αμυντική της συμπεριφορά, ωστόσο στην άλλη πλευρά έδειξε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Απέναντι της η Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να παλεύουν αλλά να φεύγουν ηττημένοι με 5-3 από τους Μαδριλένους.

Δεύτερο φιλικό μέσα σε δύο ημέρες για την ομάδα του Ζιντάν. Οι χαμένοι των χθεσινών αναμετρήσεων στο AUDI CUP αναμετρήθηκαν με σκοπό να μην φύγουν με σκυμμένο κεφάλι από τη διοργάνωση. Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε χόρτασαν με θέαμα το κοινό του Αλιάνζ Αρένα, με τους Ισπανούς να επικρατούν με το ευρύ 5-3.

Χατ τρικ ο Μπενζεμά, τρία στην άμυνα η Ρεάλ

Οι δοκιμές συνεχίζονται στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναζητά την κατάλληλη ενδεκάδα που θα βασιστεί πάνω της ως επί των πλείστων την προσεχή σεζόν. Πολλά τα ερωτηματικά για τον Γάλλο τεχνικό τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα.

Τα θετικά της αποψινής βραδιάς για τους Μαδριλένους; Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε τρία τέρματα ενάντια στους Τούρκους, με τους Νάτσο και Μαριάνο να ανεβάζουν τον δείκτη στα πέντε. Στον αντίποδα, η κακή αμυντική συμπεριφορά της «Βασίλισσας». Ξανά προβληματική εικόνα και τρία τέρματα από τους Τούρκους. Διορθώνεται το αμυντικό κενό; Θα δείξει! Αλλιώς, θα μάθει να ζει από την επίθεση!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version