Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καγκάβα: Υπέγραψε σε ομάδα της Segunda Division! (vid)
Ισπανία

Καγκάβα: Υπέγραψε σε ομάδα της Segunda Division! (vid)

Κάτοικος Ισπανίας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σίνζι Καγκάβα, καθώς ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Σαραγόσα, που αγωνίζεται στη Β' Ισπανίας.

09.08.2019 | 17:51

Η περιπλάνηση του Σίνζι Καγκάβα στα ευρωπαϊκά γήπεδα συνεχίζεται. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Ντόρτμουντ και τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας. Εκεί, πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους Τούρκους για να τον αποκτήσουν.

Έτσι, ο 30χρονος έπρεπε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή των Βεστφαλών, Λούσιαν Φαβρ. Μετά από σχεδόν δύο μήνες, βρέθηκε λύση για το μέλλον του. Η Ρεάλ Σαραγόσα ήρθε σε συμφωνία με τους Γερμανούς για την απόκτηση του πολύπειρου άσου.

Η μεταγραφή του κόστισε στην ομάδα της Segunda Division το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, με τον Καγκάβα να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Μετά την ανακοίνωσή του, ανέφερε σε δηλώσεις του, πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η Σαραγόσα στη Λα Λίγκα.

Δείτε την ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας:

Αναλυτικά τα περσινά στατιστικά του Καγκάβα:

2018: Μπορούσια Ντόρτμουντ 4 συμμετοχές, 1 ασίστ

Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ 1 συμμετοχή, 5 ασίστ

2019: Μπεσίκτας 14 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version