Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπέιλ: Επανήλθε στην αποστολή της Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: Επανήλθε στην αποστολή της Ρεάλ!

Σε μία κίνηση έκπληξη, ο Ζινεντίν Ζιντάν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Γκάρεθ Μπέιλ, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα.

11.08.2019 | 15:23

Η παρουσία του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει από 40 κύματα. Ο Ουαλός δεν περνάει καλά στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, όμως δεν ψήνεται και ιδιαίτερα να αποχωρίσει. Ομάδες από την Κίνα τον προσέγγισαν δίνοντάς του καραβιές χρημάτων, αλλά τελικά δεν φάνηκε να τον πείθουν.

Τελικά, ίσως να παραταθεί λίγο ακόμα η παρουσία του στη Μαδρίτη. Σε μία απρόσμενη κίνηση, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έβαλε στην αποστολή της “Βασίλισσας” για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα (11/8, 21:00). Αυτό μπορεί να δείχνει αλλαγή στάσης του Γάλλου προπονητή προς τον παίκτη του, με σκοπό την ενεργοποίησή του. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο.

Τα πάντα πάνω σε αυτή την υπόθεση μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό γιατί η Μπάγερν παραμονεύει. Μετά τον τραυματισμό του Σανέ, οι Βαυαροί έχουν στα πλάνα τους τον 30χρονο για να ενισχύσουν τα άκρα τους.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 14 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version