ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“Σβηστά” αλλά νικηφόρα η Ρεάλ! (vid)

Η Ρεάλ μπορεί να έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έκανε όμως ποδαρικό με το δεξί, νικώντας 1-3 στην έδρα της Θέλτα. Βασικός ο Μπέιλ. Απευθείας κόκκινη ο Μόντριτς.

“Σβηστά” αλλά νικηφόρα η Ρεάλ! (vid)

Σε ένα ματς που το 1-3 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης, η Ρεάλ έφυγε με την νίκη από την έδρα της Θέλτα και ξεκίνησε την σεζόν με νίκη. Οι παίχτες του Ζινεντίν Ζιντάν, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ενώ λίγες ήταν και οι φορές που απείλησαν την αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά, η ποιότητα ορισμένων παιχτών της, έκανε την διαφορά και έδωσε στην Ρεάλ τους 3 βαθμούς κόντρα σε μια αξιόμαχη αντίπαλο . Η απευθείας κόκκινη κάρτα του Λούκα Μόντριτς στο 55′, ξύπνησε τους “Μαδριλένους” που πολύ γρήγορα έβαλαν 2 γκολ και σταμάτησαν όποιες βλέψεις μπορεί να είχαν οι αντίπαλοι τους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στα σημαντικά του παιχνιδιού δεν μπορεί να μην προστεθεί η παρουσία του Μπέιλ στο βασικό σχήμα. Παρά τις δηλώσεις του ίδιου και του προπονητή του το προηγούμενο διάστημα, ο Μπέιλ ήταν βασικός και μάλιστα ήταν και καθοριστικός στο να ανοίξει το σκορ η βασίλισσα.

Η Ρεάλ ευτύχησε να προηγηθεί  στην πρώτη της ευκαιρία στο 12′. Ο Μπέιλ μετά από όμορφη προσπάθεια έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Καρίμ Μπενζεμά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα . Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο κέντρο στην αρχή της φάσης, αλλά ο διαιτητής ορθά συνέχισε το παιχνίδι. Μετά το γκολ, το παιχνίδι συνέχισε να μην έχει ρυθμό, αφού και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Χρειάστηκε να φτάσαμε στο 30ο λεπτό, μέχρι η Θέλτα να καταφέρει να απειλήσει την εστία της Ρεάλ. Η παράλληλη σέντρα από τον Ιάγο Άσπας, κόπηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Βαράν και πριν προλάβει ο Φερνάντες να στείλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38′ ο Μόντριτς με ένα όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή παραλίγο να χριστεί σκόρερ, ο τερματοφύλας της Θέλτα όμως απέκρουσε στη γωνία του. Στο 44′ ήταν η σειρά του Μπέιλ να απειλήσει, με τον Νταβίντ Κόστας όμως να λέει “όχι” στο δυνατό αριστερό σουτ του Ουαλού. Στο 46′ η Θέλτα ισοφάρισε, το γκολ όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR κι έτσι το 0-1 για την Ρεάλ ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν πιο δυνατά. Στο 48′ η Θέλτα έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Ιάγκο Άσπας να μην μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και με τον Κουρτουά ουσιαστικά εξουδετερωμένο. Στο 55′ και μετά την χρήση του VAR, ο διαιτητής πήρε μια αυστηρή απόφαση και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μόντριτς. Ο Κροάτης βρήκε τον αντίπαλό του στον αστράγαλο αλλά θα λέγαμε χωρίς πρόθεση και χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Αμέσως μετά την κόκκινη το μάτς πήρε φωτιά. Ευκαιρία για την Θέλτα στην επόμενη φάση, με τον Κουρτουά να κρατάει το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, Ο Κρόος έκανε το 0-2 δίνοντας τρομερή ανάσα στην ομάδα του, που έμοιαζε να είναι σε πολύ δύσκολη θέση. O Γερμανός με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή σκόραρε για την Ρεάλ και έβαλε φρένο στην φόρα των αντιπάλων. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Θέλτα,  στο 80′ η Ρεάλ έπειτα από τρομερή ομαδική συνεργασία έκανε το 0-3. Ο βάσκεθ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον ωραία συνδυασμό τον συμπαιχτών του και με δυνατό τελείωμα κλείδωσε την νίκη για την Ρεάλ. Ότι δεν κατάφεραν οι υπόλοιποι, έκανε στο 91′ ο Λοσάντα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το τελευταίο στιγμιότυπο του παιχνιδιού, πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά.

Τα Highlights

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ