Ίντερ

Η απάντηση του Λουκάκου για το βάρος του! (pic)

Ο Λουκάκου άκουσε πολλά για τα κιλά του τις τελευταίες μέρες και αποφάσισε να δώσει την δικιά του απάντηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στο "snapchat".

Ο Λουκάκου δεν άφησε αναπάντητα τα δημοσιεύματα γύρω από τα κιλά του. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το “snapchat” και να ανεβάσει μια φωτογραφία δείχνοντας την γράμμωση του. Μάλιστα στην φωτογραφία σχολίασε χαρακτηριστικά “όχι άσχημη για έναν που τον λένε χοντρό”.

Τις προηγούμενες μέρες, υπήρχε πλήθος δημοσιευμάτων στην Ιταλία που ανέφεραν ότι ο Λουκάκου εμφανίστηκε 104 κιλά στα εργομετρικά της Ίντερ. Παράλληλα, γραφόταν ότι ο Κόντε έβαλε τον Λουκάκου σε ειδικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, λέγοντας του ότι θα πρέπει να πέσει κάτω από τα 100 κιλά πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ιδού η εν λόγω η φωτογραφία

Η αλήθεια είναι ότι ο Βέλγος, στην φωτογραφία που ανέβασε, κάθε άλλο παρά υπέρβαρος δεν είναι. Το τι έχει συμβεί πραγματικά αλλά και ο ακριβής αριθμός των κιλών του, είναι κάτι που το γνωρίζει εκείνος και οι άνθρωποι της Ίντερ. Παρόλα αυτά, από την φωτογραφία και μόνο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με το βάρος του.

Πέρα από το κομμάτι των δημοσιευμάτων και των “social media”, καλό θα ήταν πάντως ο Λουκάκου να αρχίσει να δίνει απαντήσεις και εντός γηπέδου. Το πέρασμα του από την Γιουνάιτεντ, ήταν τουλάχιστον ανεπιτυχές και τώρα στην Ίντερ έχει την μεγάλη του ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ