Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατροπή που δείχνει… τίτλο η Ντόρτμουντ (vid)
Ντόρτμουντ

Ανατροπή που δείχνει… τίτλο η Ντόρτμουντ (vid)

Σε ένα παιχνίδι που για πολλούς έμοιαζε μέχρι και χαμένο η Ντόρντμουντ κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» αφήνοντας την Κολωνία στα κρύα του λουτρού με το τέρμα του Χακίμι να έρχεται ως λύτρωση στο φινάλε.

23.08.2019 | 23:36

Η φετινή Ντόρτμουντ είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει! Νίκες σαν την αποψινή κόντρα στην μαχητική Κολωνία δείχνουν τον δρόμο προς την επιτυχία, αυτόν που η ομάδα  του Φαβρ καλείται να πάρει μέχρι το τέλος. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 3-1 των ηρωικών γηπεδούχων, χάρις τα τέρματα των Σάντσο, Χακίμι και Αλκάθερ. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι στο φινάλε πανηγυρίζοντας έξαλλα την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η αποψινή αποστολή της Ντόρτμουντ ήταν εξαρχής δύσκολη. Η Κολωνία παραδοσιακά δυσκολεύει τους Βεστφαλούς κάτι το οποίο έκανε και σήμερα. Οι γηπεδούχοι παίζοντας μαχητικά από την αρχή μέχρι το τέλος κατάφεραν να βραχυκυκλώσουν τα ατού της ομάδας του Φαβρ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα στο 29′ κατάφεραν να τους βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, όταν ο Ντρέξλερ άνοιξε το σκορ νικώντας Μπουρκί.

Στην επανάληψη, οι «Κίτρινοι» βάζοντας την μπάλα κάτω κατάφεραν να ξεδιπλώσουν το παιχνίδι παρουσιάζοντας τις αρετές τους. Την αρχή της μεγάλης ανατροπής ξεκίνησε ο Σάντσο, με τον Άγγλο εξτρέμ να ισοφαρίζει στο 70′ με όμορφο σουτ εντός περιοχής.

Όσκαρ ανατροπής στην επανάληψη για την Ντόρτμουντ

Με τον ρυθμό του αγώνα να είναι πάνω κάτω το φινάλε ήταν βέβαιο πως θα χάριζε όμορφες συγκινήσεις. Στο 88′ η αντεπίθεση των Βεστφαλών έφθασε με επιτυχία στα δίχτυα της Κολωνίας. Λυτρωτής ο Χακίμι, με τον Μαροκινό να πετυχαίνει με κεφαλιά το τέρμα της ανατροπής σκορπώντας χαρά στους φίλους της ομάδας του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Πάκο Αλκάθερ, με τον Ισπανό να γράφει το τελικό 1-3 πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του μια ανέλπιστη νίκη. με το 2 στα 2 η Ντόρτμουντ ηγείται στο πρωτάθλημα, περιμένοντας πλέον αυριανό νέο στραβοπάτημα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί δοκιμάζονται στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Σάλκε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version