Μπαρτσελόνα

Απίθανες “σακούλες” από πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα! (vid)

Ακόμη ένας σπουδαίος παίκτης φαίνεται πως θα βγει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όπως δείχνει και το βίντεο των Καταλανών.

Οι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Οι πιτσιρικάδες της μας έχουν χαρίσει μερικές πολύ ωραίες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, αρκετές φορές τα γκολ που σημειώνουν θα τα ζήλευε μέχρι και η πρώτη ομάδα. Πόσο μάλλον άλλες. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια ολοένα και λιγότεροι κάνουν το “άλμα”. Κάτι που σίγουρα προβληματίζει τόσο τους ανθρώπους του συλλόγου όσο και τους οπαδούς.

Μιας και η “Μασία” συνεχίζει να παράγει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι “μπλαουγκράνα” αντί να στηρίξουν και να πιστέψουν στα δικά τους παιδιά προτιμούν πλέον να επενδύσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ σε έτοιμους ποδοσφαιριστές. Κάτι που σίγουρα δεν θα άρεσε και τόσο πολύ στον Γιόχαν Κρόιφ. Τον πρωτομάστορα των ακαδημιών της “Μπάρτσα”.

Αυτός ο πιτσιρικάς κάνει ήδη τη διαφορά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα!

Ένα από τα μεγάλα “αστέρια” των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα ακούει στο όνομα, Ιλάιξ Μορίμπα. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό παίκτη που έχει εκτός από ταχύτητα και την απαραίτητη τεχνική, ώστε να πρωταγωνιστήσει μέσα στα επόμενα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται άμεσα να τον προβιβάσει στη μεγάλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 16 ετών. Ε και; Εμφανίσεις, όπως η παρακάτω στο βίντεο, δείχνουν ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν και εφόσον τον πιστέψουν και τον αφήσουν να εξελιχθεί.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται εκείνος δείχνει πόσο ομαδικός είναι και τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ