Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάντσες: “Κλειδώνει” άμεσα το μέλλον του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάντσες: “Κλειδώνει” άμεσα το μέλλον του!

Η ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Αλέξις Σάντσες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

25.08.2019 | 17:56

Το μέλλον του Αλέξις Σάντσες, άρχισε σιγά σιγά να θυμίζει σήριαλ. Όμως, ο Χιλιανός δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε βέβαια οι ομάδες που εμπλέκονται σε αυτό. Ο λόγος για τις Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Οι “Νερατζούρι” επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του 31χρονου φορ, όμως μέχρι στιγμής στην τα βρίσκουν με την αγγλική ομάδα για τον δανεισμό του. Αυτή η κατάσταση όμως, αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας “Daily Express”, οι δύο πλευρές θέλουν να ολοκληρωθεί το deal.

Κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Αν όμως τελικά, δεν υπάρξει κάποια συμφωνία, τότε ο έμπειρος άσος θα παραμείνει στη Μάντσεστερ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Αλέξις Σάντσες ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 27 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version