Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε ομάδα ο Κουαρέσμα! (vid)
Υπόλοιπη Ευρώπη

Βρήκε ομάδα ο Κουαρέσμα! (vid)

Ο Κουαρέσμα θα συνεχίσει τα "ζογκλερικά" του στην Τουρκία, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της Κασίμπασα.

30.08.2019 | 13:36

Στην Κασίμπασα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογιζόταν από την Μπεσίκτας και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Κουαρέσμα αποφάσισε να μείνει στην Τουρκία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την  Κασίμπασα. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, παρά μόνο η διάρκεια του συμβολαίου. Ο 35χρονος άσσος, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1, με την δυνατότητα επέκτασης να μένει στην ευχέρεια της νέας του ομάδας.

Γεμάτη χρονιά!

O Κουρέσμα προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την Μπεσίκτας. Στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε 26 συμμετοχές με 3 γκολ, ενώ σημαντική παρουσία είχε και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Το “κοντέρ” στο Γιουρόπα Λιγκ, κατέγραψε 8 συμμετοχές, σημειώνοντας και 1 τέρμα.

Δεν το κουνάει από την Τουρκία.

Ο ευσεβής πόθος πολλών Ελλήνων να δούνε τον Κουαρέσμα στην αγαπημένη τους ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Πορτογάλος, με το συμβόλαιο που υπέγραψε, θα κλείσει “μίνιμουμ” 7 χρόνια στην γείτονα χώρα. Η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια, τον είχαν κάνει περιζήτητο μεταγραφικό αίτημα, πολλών ελληνικών εξεδρών και δικαιολογημένα. Ο Κουαρέσμα έχει χαρίσει στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας με το “τσουβάλι” και θα συνεχίσει να το κάνει στην Κασίμπασα, τουλάχιστον για του χρόνου.

Η παρουσίαση του Κουαρέσμα.

Η Κασίμπασα ανέβασε στο “Τουίτερ”, τα πρώτα του λόγια του Κουαρέσμα ως παίκτης της.

https://twitter.com/i/status/1167352630261223424

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version