Παρί Σεν Ζερμέν

Λεονάρντο για Νεϊμάρ: «Δεν έχουμε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του Νεϊμάρ, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται με την Μπαρτσελόνα. 

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ολοένα και πλησιάζει και όλοι έχουν επικεντρωθεί στο τι θα γίνει με τον Νεϊμάρ. Στην Μπαρτσελόνα έχουν… παίξει όλα τους τα χαρτιά προκειμένου να πείσουν την Παρί να πει το ναι, ωστόσο οι Γάλλοι ζητάνε κάθε φορά και… περισσότερα ανταλλάγματα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούσε έντονα μια φήμη, κατά την οποία οι Μπλαουγκράνα είχαν αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Σίγουρα οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν παγώσει, όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, καθώς τα θέλω μας δεν έχουν ικανοποιηθεί. Είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε για ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία. Είναι ξεκάθαρη η θέση και της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Αν έρθει μια πρόταση που θα μας ικανοποιεί, τότε θα αποχωρήσει», τόνισε.

«Η πρώτη γραπτή επίσημη προσφορά της Μπαρτσελόνα, έφτασε στα χέρια μας στις 27 του Αυγούστου. Δεν ξέρω αν έχουμε συμφωνήσει μέχρι την Δευτέρα, αυτό εξαρτάται μόνο από την Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως αυτές οι δηλώσεις αύξησαν εκ νέου τις ελπίδες των Καταλανών, σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας. Φαίνεται πως οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα… βήμα προς τα πίσω για να επιτευχθεί το «deal».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ