Γιουβέντους

“Βράζει” με Γιουβέντους ο Τσαν! “Θα μιλήσω με την ομάδα για το μέλλον μου”

Απογοητευμένος που έμεινε εκτός λίστας της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Εμρέ Τσαν. Στον "αέρα" το μέλλον του!

Ποιος είδε τον Εμρέ Τσαν και δεν τον φοβήθηκε! Ο έμπειρος χαφ έμεινε εκτός λίστας της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με τον Μάριο Μάντζουκιτς είναι οι δύο τρανταχτές απουσίες από τους παίκτες που πρόκειται να παίξουν στα “αστέρια” για τους “μπιανκονέρι”.

Ωστόσο, αυτή η απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό μέσο. Κάτι που έσπευσε να το δείξει με δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων ο Τσαν τόνισε πως δύσκολα θα παραμείνει στη “Μεγάλη Κυρία”, μιας και μετά από αυτή την κίνηση οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας του δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζουν.

Γι’ αυτό το λόγο θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πολλά τα παράπονα του Τσαν!

“Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Με πήρε ο Σάρι τηλέφωνο για να μου το ανακοινώσει. Ήταν μία κλήση που δεν κράτησε ούτε καν ένα λεπτό. Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμένα όλο αυτό. Πρέπει και θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σοκαρισμένος και παράλληλα νευριασμένος μετά από αυτή την απόφαση.

Εγώ και ο μάναταζέρ μου μιλήσαμε και με άλλες ομάδες το καλοκαίρι που πέρασε. Ωστόσο, είχαμε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, όπου μου είπαν ότι με υπολογίζουν και με θέλουν στην ομάδα. Έτσι, αποφάσισα να παραμείνω. Ένας λόγος ήταν γιατί ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν το ήξερα από πριν ότι δεν θα βρισκόμουν στη λίστα δεν θα είχα μείνει. Πλέον έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και πρόκειται να μιλήσω άμεσα στον μάνατζέρ μου και τη διοίκηση της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον μου”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ