Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Σοκ με Λακαζέτ!
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Σοκ με Λακαζέτ!

Μεγάλο πλήγμα για την Άρσεναλ, που χάνει για περίπου ένα μήνα τον Λακαζέτ με πρόβλημα στον αστράγαλο!

13.09.2019 | 18:02

Ατυχία για την Άρσεναλ που χάνει το Λακαζέτ. Ο Γάλλος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα! Ο επιθετικός των “Κανονιέρηδων” χτύπησε στον αστράγαλο του και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι μέσα Οκτώβρη. Το πλήγμα για το Γιουνάι Έμερι είναι μεγάλο, καθώς η Άρσεναλ δεν έχει την πολυτέλεια να αγωνίζεται χωρίς το Γάλλο. Ο Λακαζέτ είναι μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ, οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας και όταν λείπει ένας από τους δύο, χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της.

Πέρα από την απουσία του Λακαζέτ ως μονάδα, δημιουργείται και ομαδικό πρόβλημα. Η Άρσεναλ έχει μάθει να αγωνίζεται με Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ μαζί κι αυτός ο τραυματισμός, της αλλάζει τα δεδομένα. Οι χώροι που ανοίγει ο λακαζέτ στον Ομπαμεγιάνγκ. Σε συνδυασμό με τις μπάλες που σπάει, δίνουν μεγάλη βοήθεια στον Γκαμπονέζο, ώστε να είναι τόσο παραγωγικός. Βέβαια κανείς δεν έχει συμβόλαιο, με το να μην τραυματίζεται, οπότε στην ομάδα θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παράταση για την τριπλέτα της Άρσεναλ

Δεν προλάβαμε να τους δούμε μαζί και το Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ μπαίνει εκ νέου στο “ψυγείο”. Φτάσαμε 4η αγωνιστική για να επιλέξει ο Έμερι και τους τρεις μαζί και τώρα θα πρέπει να ξανά περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβρη. Επομένως η κουβέντα για το αν ταιριάζουν και τι μπορούν να κάνει η τριπλέτα της Άρσεναλ, παίρνει αναγκαστικά παράταση…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version