Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Μποϊκοτάζ” στην συνέντευξη τύπου από τους παίκτες της Βαλένθια! (vid)
Βαλένθια

“Μποϊκοτάζ” στην συνέντευξη τύπου από τους παίκτες της Βαλένθια! (vid)

Η διοίκηση μπορεί να απέλυσε τον Μαρθελίνο, οι παίκτες της ομάδας όμως, φαίνεται να μην είναι διατεθειμένοι να δεχτούν αυτή την απόφαση!

17.09.2019 | 15:20

Άσχημο το κλίμα στην Βαλένθια, λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η “νυχτερίδες” αγωνίζονται με την Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, αλλά το αγωνιστικό, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Χθες, στη συνέντευξη Τύπου , ο Αλμπερτ Θελάδες ήταν μόνος του! Κανείς από τους παίκτες δεν έδωσε το παρών, όπως ορίζει ο κανόνας της Ουέφα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι παίκτες της Βαλένθια είχαν απειλήσει ότι δεν θα κάνουν δηλώσεις και από ότι φαίνεται έκαναν πράξη την απειλή τους. Το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει το τελευταίο διάστημα, λόγω της απόλυσης του Μαρθελίνο. Αυτή η κίνηση της διοίκησης, δεν βρήκε σύμφωνους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να αντιδράσουν. Ο Μαρθελίνο είχε και από ότι φαίνεται έχει την έμπρακτη στήριξη των παικτών του, οι οποίοι δεν άφησαν να περάσει έτσι η απόλυσή του.

Πέρα από την συνέντευξη πριν το παιχνίδι, το μποϊκοτάζ έχουν πει ότι θα συνεχιστεί. Όπως έχουν διαμηνύσει, δεν πρόκειται να κάνουν δηλώσεις ούτε μετά το ματς με την Τσέλσι. Και φυσικά να μην παρευρεθούν στην “post game” συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα αντιδράσει η διοίκηση και ποια θα είναι η επομένη κίνησή της. Πάντως, η Ουέφα που δεν ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές διαφωνίες, εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου στην Βαλένθια για το συμβάν.

Η συνέντευξη τύπου

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version