Γιουβέντους

Τα έκανε όλα… ώπα στην προπόνηση της Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν! (vid)

Πολλά νεύρα είχε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Γιουβέντους, όπως φάνηκε και από τις κινήσεις του.

Τoυς τελευταίους μήνες ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν πάει από ‘δω και από ‘κει. Δεν έχει βρει την ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει βασικός και αναντικατάστατος. Όπου και αν έχει βρεθεί δεν έχει καταφέρει να δείξει τον παλιό καλό του εαυτό. Εκείνον που έσπασε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος όταν ήταν στη Νάπολι.

Αυτόν για τον οποίο η Γιουβέντους έβγαλε ένα… καράβι λεφτά από τα ταμεία της για τον κάνει δικό της. Ωστόσο, από εκεί και έπειτα ο “Πιπίτα” έχει δείξει λίγα πράγματα. Ακόμη λιγότερα γκολ. Θα είναι φέτος η σεζόν της αναγέννησής του; Κανείς δεν ξέρει αν και έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με τους “μπιανκονέρι”.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης ο έμπειρος φορ έχασε την ψυχραιμία του. Από το πουθενά ξεκίνησε να βαράει ό,τι ήταν μπροστά του.

Τα έκανε όλα… λίμπα ο Ιγκουαΐν!

Σίγουρα δεν είναι και από τα πιο ήρεμα παιδιά. Όχι όμως και έτσι. Ο Ιγκουαΐν σε κανένα σημείο της καριέρας του δεν έχει δείξει πως είναι τρελός ή ότι τα έχει χαμένα. Γι’ αυτό το λόγο και η κίνησή του να τα βάλει με ό,τι έβρισκε μπροστά του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι τους άφησε όλους να τον κοιτάνε με απορημένο ύφος.

Μένει να δούμε αν αυτό θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Αν ο θυμός του θα τον κάνει και πάλι να βρει το δολοφονικό του ένστικτο ή αν θα του γυρίσει μπούμερανγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ