Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε επίπεδα…Μέσι ο Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης

Σε επίπεδα…Μέσι ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε κόντρα στην Σεβίλλη και έφτασε τον Λιονέλ Μέσι στα γκολ.

23.09.2019 | 22:54

Αναγεννημένος Καρίμ Μπενζεμά. Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά στα δύσκολα. Όλοι περίμεναν αυτός να είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ο Ουαλός αντιμετώπισε ξανά τα γνωστά προβλήματα τραυματισμού.

Αυτός που πήρε στις πλάτες του την “Βασίλισσα” είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Απαλλαγμένος από το βάρος του να παίζει για κάποιον άλλον, ο Γάλλος σέντερ φορ έκανε εξαιρετική σεζόν και ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που ξεχώρισαν σε μια χρονιά που η Ρεάλ έμεινε με άδεια χέρια.

Κοιτάει στα μάτια τον Μέσι ο Καρίμ

Στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην Σεβίλλη ο Καρίμ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα με ο ωραία κεφαλιά. Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να δώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη. Αυτό το τρίποντο  την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο έμπειρος στράικερ τους τελευταίους μήνες αποτυπώνεται και σε ένα στατιστικό που είδε το φως της δημοσιότητας. Το τέρμα κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν το νούμερο 20 για τον Μπενζεμά που αυτή τη στιγμή έχει όσα και ο Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2019. Πρώτοι σκόρερ μέσα στο ημερολογιακό έτος είναι οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κιλιάν Μπαπέ που έχουν πετύχει 21 τέρματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version