Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Σερί με Κόντε στον πάγκο της
Home Page

Ίντερ: Σερί με Κόντε στον πάγκο της

Ο Κόντε κάνει ρεκόρ στον πάγκο της Ίντερ φτάνοντας τις 5 νίκες στα 5 πρώτα παιχνίδια.

26.09.2019 | 12:32

Το τελευταίο πρωτάθλημα το οποίο σήκωσε η Ίντερ ήταν το μακρινό 2010. Η διαφορά πλέον με την Γιουβέντους είναι χαοτική και γι αυτό και η απόφαση Κόντε ήταν επιτακτική.

Οι νερατζούρι πλέον έχουν πραγματοποιήσει ρεκόρ στο ξεκίνημά τους στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Έχουν πέντε νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια στη Σεριέ Α και φιγουράρουν στη κορυφή της βαθμολογίας.

Φέτος μπορεί να μην ξεκίνησε το ίδιο καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ξεκάθαρα ο στόχος της είναι το πρωτάθλημα. Εκεί θα δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η Ίντερ έχει νίκες απέναντι στις Λέτσε στο Μιλάνο, την Κάλιαρι στη Σαρδηνία, την Ουντινέζε εντός έδρας,τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης και τη Λάτσιο εντός.  Επόμενος αντίπαλος είναι η Σαμπντόρια στο “Λουίτζι Φεράρις”. Εκεί μπορεί να γίνει το 6Χ6 πριν υποδεχθεί τη Γιουβέντους στο derby d’Italia στις 6 Οκτωβρίου.

Μίλησε για τον Σάντσες ο Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός, εξήγησε ότι δεν χρειάζεται βιασύνη για να παίξει βασικός ο Αλέξις Σάντσες. Εφόσον η ομάδα είναι πρώτη και μάλιστα μόνο με νίκες όλα βαίνουν καλώς.

«Δεν χρειάζεται βιασύνη. Η ομάδα είναι πρώτη και έχει νίκες σε όλα τα ματς μέχρι τώρα. Όταν βλέπω έτοιμους παίκτες, τους βάζω στην εντεκάδα. Δουλεύω με γνώμονα τι κάνει η Ίντερ, όχι τι κάνει ο καθένας ξεχωριστά. Παρά την μικρή του συμμετοχή, είναι χαρούμενος στην ομάδα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version