Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το Sportsking λέει Χρόνια πολλά στον Βασιλιά της Ρώμης(vid)
Ρόμα

Το Sportsking λέει Χρόνια πολλά στον Βασιλιά της Ρώμης(vid)

Ο Φρεντσέσκο Τότι έχει γενέθλια και η ομάδα του sportsking ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με στιγμές από την καριέρα του Βασιλιά της Ρώμης.

27.09.2019 | 20:28

Ο Φρεντσέσκο Τότι αποτέλεσε το σύμβολο της Ρόμα για ολόκληρες δεκαετίες. Ο Ιταλός αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του συλλόγου. Το ταλέντο του ήταν τέτοιο που θα του επέτρεπε να παίξει σε όποια ομάδα ήθελε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε τα πάντα προκειμένου να τον δει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκείνος επέλεξε να μείνει μια ζωή στην Ρόμα και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Οι τίτλοι που κατέκτησε μπορεί να ήταν λίγοι σε σχέση με το ταλέντο του, αλλά για τον Τότι η αγάπη που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγαλύτερη και από δέκα Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα (27/9) ο Τότι έγινε 43 ετών και το Sportsking του λέει “Χρόνια Πολλά” με ένα βίντεο αφιέρωμα. Γκολ, ντρίμπλες στιγμές αποθέωσης. Από την πρώτη του επαφή με την μπάλα μέχρι το τελευταίο αντίο στους οπαδούς της ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version