Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα “έχωσε” Ο Βαλβέρδε για Νεϊμάρ!
Μπαρτσελόνα

Τα “έχωσε” Ο Βαλβέρδε για Νεϊμάρ!

Τα πήρε με τους δημοσιογράφους ο Βαλβέρδε, λόγω συνεχόμενων ερωτήσεων για τον Νεϊμάρ.

28.09.2019 | 14:24

O Νεϊμάρ είναι στην Βαρκελώνη και αυτό από μόνο του, έχει κεντρίσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για δικαστικούς και όχι για μεταγραφικούς λόγους. Μάλιστα το δικαστήριο έχει να κάνει για διαμάχη του ίδιου, με την ομάδα που επρόκειτο το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή. Αυτό όμως δεν πτόησε τους δημοσιογράφους.

Στην συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Χετάφε, ο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε να δέχεται ερωτήσεις, για την παρουσία του Νεϊμάρ στην πόλη. Ο “Τσινγκούρι” κάποια στιγμή έφτασε στα όριά του και ξέσπασε. O προπονητής της Μπαρτσελόνα, βλέπει την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και από ότι φαίνεται δεν είχε όρεξη για “μεταγραφολογία”.

Τέλος η κουβέντα για Νεϊμάρ

Αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είπε: “Η κουβέντα για τον Νεϊμάρ δεν σταματάει ποτέ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλοι θέλαμε να έρθει ο Σεπτέμβριος ώστε να σταματήσουν οι φήμες. Tώρα δεν έχω κάτι παραπάνω να πω.Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται για το ταξίδι του στην Ισπανία. Eχει να κάνει με θέματα που αφορούν το συμβόλαιό του και δεν έχουν να κάνουν με μένα”.

“Δεν μπορώ να αναμειχτώ, είναι εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μία συνέντευξη Τύπου όπου δεν θα μιλάω για τον Νεϊμάρ”, τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version