Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Κατάπιε” Κριστιάνο και Τέβες στα γκολ ο Βάρντι! (pic)
Premier League

“Κατάπιε” Κριστιάνο και Τέβες στα γκολ ο Βάρντι! (pic)

Χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι κόντρα στη Νιούκαστλ ο Άγγλος φορ έφτασε τα 85 στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας μερικούς σπουδαίους παίκτες.

29.09.2019 | 21:00

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι από εκείνους που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Σίγουρα δεν είναι από τους επιθετικούς που ξέρουν “καντάρια” μπάλα. Το παιχνίδι του βασίζεται στην ταχύτητά του και τα πολύ καλά τελειώματά του.

Χάρη σε αυτά τα “ατού” οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016. Μπορεί να είναι προβλέψιμος, μπορεί να είναι μονοδιάστατος, όμως, δύσκολα τον σταματάει κανείς. Κάτι που δεν το λέμε εμείς. Αλλά τα νούμερα του Άγγλου φορ με τις “αλεπούδες” όσο καιρό αγωνίζεται μαζί τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο έμπειρος στράικερ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ σημείωσε δύο γκολ στη νίκη με σκορ 5-0. Με αυτά τα δύο “παστέλια” ο Βάρντι κατάφερε να φτάσει τα 85 “τεμάχια” στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου και παράλληλα να ξεπεράσει δύο σπουδαίους επιθετικούς.

Δύο μεγάλα ονόματα βλέπουν την… πλάτη του Βάρντι!

Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Κάρλος Τέβες έγραψαν τη δική τους ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πρώτος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε κούπες και σημείωσε αρκετά γκολ. Συγκεκριμένα 84 γκολ. Από την άλλη ο “Απάτσι” με τις φανέλες των Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έφτασε και αυτός τα 84. Όχι και άσχημα.

Ωστόσο, ο Τζέιμι Βάρντι με τη φτωχή πλην τίμια Λέστερ έχει “παστελώσει” μία φορά παραπάνω από εκείνους στα αγγλικά γήπεδα. Κοινώς 85. Πλέον έχει τα ίδια νούμερα με τους Εντέν Αζάρ και Φερνάντο Τόρες που είναι και αυτοί στα 85.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version