Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα βήμα μπροστά, τρία πίσω η Μονακό (vid)
Μονακό

Ένα βήμα μπροστά, τρία πίσω η Μονακό (vid)

Το καλό μομέντουμ της Μονακό ανήκει πλέον στο παρελθόν, με την Μονπελιέ να ισοπεδώνει τους Μονεγάσκους στο Μοσόν επικρατώντας 3-1.

05.10.2019 | 22:51

Η φετινή Μονακό φανερώνει ορισμένες φορές σημάδια πλήρους αποσύνθεσης. Απόψε στο Μοσόν τίποτε δεν πήγε καλά για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η Μονπελιέ παρουσιάστηκε αποφασιστική από το πρώτο λεπτό. Η επικράτηση των γηπεδούχων με 3-1 κρίνεται δίκαιη, με τους φιλοξενούμενους να γλιτώνουν από ακόμη χειρότερα.

Για την 9η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, η Μονπελιέ φιλοξένησε την Μονακό. Σε ένα από τα παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση αυτό το σαββατοκύριακο στην Γαλλία, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται παραδοσιακά σκληρός αντίπαλος για τους Μονεγάσκους.

Η Μονακό με δύο νίκες στα τελευταία της παιχνίδια γύρισε το… κουμπί. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περίμενε αντίστοιχη εικόνα από την ομάδα του και απόψε όμως η Μονπελιέ δεν του έκανε το χατίρι. Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήραν το πάνω χέρι στον ρυθμό.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει καθολικά στην Μονπελιέ, με την ομάδα του Ντερ Ζακαριάν εκτός των πολλών επικίνδυνων στιγμών να έχει και δύο γκολ. Η αρχή έγινε στο 31′ με τον Μολέ να χρίζεται σκόρερ λαμβάνοντας την ασσίστ από τον Λαμπόρντ. Σαν να μην έφθανε αυτό για την Μονακό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 2-0.

Στο 39′ ο Πέδρο Μέντες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το έργο της ομάδας του Ζαρντίμ για επιστροφή στο ματς ακόμη δυσκολότερο.

Δεν σήκωσε ποτέ… κεφάλι η Μονακό

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Οι καλές προθέσεις των Σλιμανί και Μπεν Γιεντέρ να πατήσουν περιοχή ωστόσο δεν είχαν ποτέ ανάλογο αντίκρυσμα. Η Μονπελιέ βρέθηκε στην ιδανική ημέρα και στο 56′ με τον Ντελόρτ «σκότωσε» τον αντίπαλο της. Ο 27χρονος εκμεταλλεύτηκε άριστα την σέντρα του Μολέ από τα δεξιά και με προβολή κέρδισε τον Λεκόμ.

Με το 3-0 στην πλάτη τα περιθώρια αντίδρασης για την Μονακό εξανεμίστηκαν. Η αποδοχή της ήττας ήρθε αρκετά νωρίς, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει ξανά βήματα πίσω. Μοναδική ακτίδα αισιοδοξίας η μείωσε του σκορ στο 68′ από τον Μπεν Γιεντέρ. Τέλος στο 81′ ο Γκολόβιν αποβλήθηκε βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version