Άρσεναλ

Τα “έχωσε” σε Πετί ο Μουσταφί!

Νιώθει στοχοποιημένος ο Μουσταφί!

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ ξέσπασε κατά την διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό “Der Speigel”, με αφορμή όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του. Μια έρευνα έβγαλε τον Μουσταφί, τον δεύτερο χειρότερο αμυντικό στο “Νησί” και εκείνος από ότι φάνηκε δεν το πήρε με καλό μάτι. Υπερασπίστηκε το εαυτό του, ενώ έκανε λόγο για εμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μουσταφί

Αρχικά ο Γερμανός κεντρικός οπισθοφύλακας ανέφερε: “Μπορώ να δεχτώ την αυστηρή κριτική, αλλά πλέον έγινε παράλογη. Έχω γίνει στόχος. Υπήρξαν φορές που μου έριχναν το φταίξιμο ακόμα και όταν δεν έπαιζα καν”.

Image result for mustafi

Όσο για την κριτική που του ασκήθηκε από τον παλαίμαχο Γάλλο μέσο της Άρσεναλ, Εμανουέλ Πετί, ο Γερμανός είπε: “Με ενόχλησε πολύ. Είναι άλλο πράγμα όταν ασκούν κριτική οι οπαδοί και τα μέσα και άλλο όταν αυτό γίνεται από έναν παλαίμαχο. Ειδικά όταν αυτός γνωρίζει πόσο δύσκολα είναι μερικές φορές στο γήπεδο. Περιμένω από αυτούς να είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα και να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να κάνει μια τόσο σκληρή κριτική. Παλαιότερα, έγραφαν κάτι για εσένα στο χαρτί της εφημερίδας και μετά οι άνθρωποι ξεχνούσαν. Σήμερα υπάρχει στο ίντερνετ και σε κυνηγάει για την υπόλοιπη καριέρα σου”, τόνισε εμφανώς πικραμένος ο Μουσταφί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ