Παρί Σεν Ζερμέν

Τραυματίστηκε πάλι ο Νεϊμάρ, ανησυχία στην Παρί!

Ο Νεϊμαρ έβγαλε κι άλλο μυϊκό τραυματισμό και στην Παρί ανησυχούν για την κατάσταση του παίκτη.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών του Νεϊμάρ. Την στιγμή που ο Βραζιλιάνος αποκατέστησε τις σχέσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν και έγινε πάλι ενεργό μέλος της ομάδας, μπαίνει πάλι στα “πιτς”. Αυτή την φορά τραυματίστηκε στο φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Νιγηρία. Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 13 λεπτά. Αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις και αναγκάστηκε να βγει αλλαγή για να πάρει την θέση του ο Κουτίνιο. Το διάστημα απουσίας του δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Στην Παρί όμως, ανησυχούν κυρίως λόγω της συχνότητας των τραυματισμών του.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, μίλησε για το πρόβλημα του Νεϊμάρ και την δική του εμπλοκή στην υπόθεση. Ο Τίτε ξεκαθάρισε ότι ο Νεϊμάρ δεν είχε καμία ενόχληση πριν το παιχνίδι. Ούτε του είχε πει ότι δεν αισθάνεται καλά και δεν πρέπει να αγωνιστεί. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θα διακινδύνευε την υγεία ενός ποδοσφαιριστή του, αν αυτός δεν είναι 100% έτοιμος να παίξει.

Τα λόγια του Τίτε για τον τραυματισμό Νεϊμάρ

«Δεν υπήρχε κάποιο ρίσκο για τη συμμετοχή του. Θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μου να ξέρω ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και παρ’ όλα αυτά να τον χρησιμοποιήσω σε ένα φιλικό ματς», τόνισε ο προπονητής της “Σελεσάο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ