Λίβερπουλ

Στάζει “μέλι” για Βαν Ντάικ ο Μέσι!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τον Βαν Ντάικ, εξηγώντας τον λόγο που τον κάνει ξεχωριστό.

O Μέσι έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην “Marca”, κατά την οποία ρωτήθηκε και απάντησε για τα πάντα. Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ και το γεγονός ότι δέχεται ντρίπλα πολύ δύσκολα. Ο Ολλανδός πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της “Ουέφα” από τον Μέσι και εν αναμονή της “χρυσής μπάλας”, το ενδιαφέρον στράφηκε προς αυτόν.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Βαν Ντάικ και ουσιαστικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ο Μέσι στάθηκε στο τρομερό “timing” που έχει ο αμυντικός της Λίβερπουλ και στην αναλογία ταχύτητας με σωματότυπο. Δηλαδή ο Αργεντινός εξήγησε ότι αυτό που κάνει τον Βαν Ντάικ ξεχωριστό, είναι ότι μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια πότε είναι η κατάλληλη στιγμή επέμβασης. Παράλληλα θεωρεί ότι κλειδί της επιτυχίας του, είναι το ότι είναι γρήγορος ενώ η σωματοδομή του δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Μέσι για Φαν Ντάικ: «Γι' αυτό είναι τόσο δύσκολο να τον περάσεις»

Τα λόγια του Μέσι

Αρχικά ο Μέσι ανέφερε: «Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να υπολογίζει τον χρόνο. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει μεγάλη σωματοδομή. Παράλληλα όμως, είναι και ευκίνητος για το ύψος που έχει».

«Είναι γρήγορος λόγω του μεγάλου διασκελισμού που διαθέτει. Είναι εντυπωσιακός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Μπορεί να σκοράρει αρκετά τέρματα», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ