Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουλάει για να έχει Έρικσεν η Παρί!
Home Page

Πουλάει για να έχει Έρικσεν η Παρί!

Ζεστά βλέπει η Παρί την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν.

22.10.2019 | 16:29

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός είναι δεδομένο ότι αποχωρεί από την Τότεναμ και είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση για όλες τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες. Τα τινά είναι δύο για όσους πρόκειται να ενδιαφερθούν για αυτόν.  Είτε θα προσπαθήσουν να πείσουν την Τότεναμ με ένα μικρό ποσό, να αφήσει τον παίκτη το Γενάρη. Είτε θα μπουν σε ένα πλειστηριασμό μιλώντας μόνο μαζί του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Παρί πέρυσι έχασε ως ελεύθερο το Ραμπιό και ουσιαστικά δεν τον αντικατέστησε ποτέ με έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο  Γκουεγιέ μπορεί να έχει πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα, αλλά δεν διαθέτει τα δημιουργικά στοιχεία του Ραμπιό, πόσο μάλλον του Έρικσεν. Οι άνθρωποι της ομάδας προσανατολίζονται στο να αποκτήσουν το Δανό, καθώς θεωρούν ότι είναι μία ευκαιρία που δεν μπορεί να χαθεί.

Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, η Παρί χρειάζεται να εξοικονομήσει χρήματα. Η ομάδα είναι σε αυστηρή επιτήρηση από το “Financial Fair play”. Πρέπει να προσέχει τα μεταγραφικά της παρέ-δωσε, ώστε να μη δεχτεί κάποια ποινή. Πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι ώστε να πωληθεί, είναι αυτό του Ντράξλερ. ο Γερμανός εξτρέμ, είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων και δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version