Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η διαφορά του Φέργκιουσον με τους άλλους!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η διαφορά του Φέργκιουσον με τους άλλους!

Ο ίδιος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μίλησε για αυτό που τον διαφοροποιεί σε σχέση με τους προπονητές του σήμερα.

25.10.2019 | 14:46

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε μια δήλωση που εξήγησε την φιλοσοφία του. Αυτό που έκανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο καλά και τον έκανε και τον ίδιο τόσο μοναδικό. Έναν ΘΡΥΛΟ του αθλήματος. Ο Φέργκιουσον αναφέρθηκε στην διαφορά του τρόπου σκέψης του, σε σχέση με το τι έχουν σήμερα στο μυαλό τους οι άλλοι προπονητές. Ποιο ήταν το κίνητρο και ο στόχος ο δικός του, σε σχέση με τις αποφάσεις των σημερινών αντίστοιχα ανερχόμενων προπονητών.

 Η δήλωση του Φέργκιουσον

“Οι περισσότεροι προπονητές, πηγαίνουν σε έναν σύλλογο,επειδή αυτό είναι το αποτέλεσμα της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας. Βρίσκονται εκεί επειδή θέλουν να αλλάξουν την τύχη της πρώτης ομάδας. Για αυτό αναλαμβάνουν την δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα με αυτό τον τρόπο. Η φιλοσοφία μου ήταν να χτίσω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο”, δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και κατά γενική ομολογία τα κατάφερε. Ανέλαβε μια Γιουνάιτεντ μακριά από τις επιτυχίες και την μετέτρεψε σε νούμερο ένα “κλαμπ” στην Αγγλία. Την έκανε να διανύσει όλο το δρόμο μέχρι την κορυφή και το σημαντικότερο… την διατήρησε στην κορυφή μέχρι να βάλει τέλος στην καριέρα του. Το πόσο αξεπέραστο ήταν το έργο του Φέργκιουσον, φαίνεται άλλωστε από την εικόνα της ομάδας, στην εποχή μετά από εκείνον. Πολλοί προπονητές, πολλά χρήματα κι όμως κανένας, ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στις παλιές δόξες της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version