Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χάνει Ματίπ η Λίβερπουλ
Αγγλία

Χάνει Ματίπ η Λίβερπουλ

Πολύ σημαντική απώλεια για την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ ο τραυματισμός του Ζοέλ Ματίπ.

28.10.2019 | 22:45

Τις υπηρεσίες του Ζόελ Ματίπ θα στερηθεί η Λίβερπουλ για τουλάχιστον 1,5 μήνα. Ο αμυντικός των «κόκκινων» θα απουσιάσει από τα γήπεδα και από τις υποχρεώσεις με την ομάδα λόγω τραυματισμού. Ο Αφρικανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο κάτι το οποίο πονοκεφαλιάζει ήδη τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τραυματισμός του προήλθε στο παιχνίδι απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ενώ αρχικά το ιατρικό επιτελείο είχε αναφέρει απουσία 2 εβδομάδων. Στη συνέχεια η κατάστασή του επανεξατάστηκε και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 8 εβδομάδες.

 Ζητούν Μπαπέ οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Οι φίλοι της Λίβερπουλ τον ζητούν πώς και πώς στις τάξεις τους. Όπως έκανε γνωστό η «Mundo Deportivo» οι Άγγλοι έχουν ήδη ξεκινήσει τη δική τους εκστρατεία.

Μέσω twitter. Υπάρχει το #Mpabbe2020 όπου και αρκετοί εξ αυτών εκφράζουν ανοιχτά την επιθυμία τους να τον δουν με τα χρώματα της Λίβερπουλ το καλοκαίρι που έρχεται.

Το ερώτημα είναι αν αυτή η επιθυμία μπορεί να γίνει και πραγματικότητα ή αν θα μείνει μόνο στα χαρτιά. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Λίβερπουλ από του χρόνου θα συνεργάζεται με τη Nike. Την εταιρία με την οποία έχει συμφωνία ο Κιλιάν Μπαπέ.

Εκτός αυτού η γνωστή εταιρία ένδυσης θα δίνει περισσότερα στους πρωταθλητές Ευρώπης συγκριτικά με τη New Balance που τους ντύνει τώρα. Κάτι που μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version