Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπενζεμά… κλείνει στόματα στο «Μπερναμπέου»!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπενζεμά… κλείνει στόματα στο «Μπερναμπέου»!

Ο Καρίμ Μπενζεμά δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει κυρίως στις εντός έδρας αναμετρήσεις!

31.10.2019 | 13:38

Ο Καρίμ Μπενζεμά παραμένει ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης και κάνει πράγματα και θαύματα στο «Μπερναμπέου»!

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά. Αρκεί να τσεκάρει κάποιος τα στατιστικά του και τα επιτεύγματα του. Από την άλλη μετά και την αποχώρηση του Κριστιάνο, αλλά και πριν την φυγή του Πορτογάλου, έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των Μέσων και των φίλων των «μερένχες».

Πάντως και την φετινή σεζόν έχει αποδειχθεί πως ο Γάλλος είναι η πιο σίγουρη επιθετική λύση. Ήδη έχει σημειώσει 7 γκολ στις 9 αναμετρήσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, δείχνει πως εντός έδρας ο έμπειρος άσος βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία.

21-05

Σε τέσσερις αναμετρήσεις στο «Μπερναμπέου» έχει ήδη σκοράρει 5 γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το αποτέλεσμα! Ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 7 τέρματα.

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αλλάξει την στάση τους προς τον έμπειρο άσο που αποθεώνεται με κάθε ευκαιρία. Πάντως και ο ίδιος γνωρίζει πως μετά την έλευση του Λούκα Γιόβιτς πρέπει να προσπαθεί όλο και περισσότερο προκειμένου να κρατήσει την θέση βασικού στην ομάδα του Ζιντάν.

Από την άλλη δείχνει να έχει “καπαρώσει” τον ρόλο του ηγέτη στους Μαδριλένους. Ειδικά από την στιγμή που Αζάρ και Μπέιλ, δεν δείχνουν και το καλύτερο τους πρόσωπο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version