Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γυάλισε στην Μπαρτσελόνα ο Σένσι
Μπαρτσελόνα

Γυάλισε στην Μπαρτσελόνα ο Σένσι

Ο Στέφανο Σένσι έχει πολλούς θαυμαστές στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να υπάρξει πιο ουσιαστικό ενδιαφέρον άμεσα.

01.11.2019 | 13:16

Ο Στέφανο Σένσι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην φετινή πορεία της Ίντερ. Οι “νερατζούρι” με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο τους κάνουν πορεία πρωταθλητισμού μετά από χρόνια. Ο νεαρός μέσος έχει δείξει πολύ καλή εικόνα, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλές ομάδες εκτός Ιταλίας.

Μια από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ισπανικής ομάδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον 24χρονο στα παιχνίδια των δυο ομάδων για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων αναμένεται να έχουν πολλά θέματα να συζητήσουν το επόμενο διάστημα.

Ο Σένσι, ο Ράκιτιτς και ο Βιντάλ

Η Ίντερ ενδιαφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα στο μέλλον του Στέφανο Σένσι. Πρώτος και καλύτερος είναι ο Ίβαν Ράκιτιτς. Το ενδιαφέρον για τον Κροάτη δεν είναι καινούργιο, αλλά πλέον ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει και υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Αρτούρο Βιντάλ. Μπορεί φέτος να έχει πιο ενεργό ρόλο, αλλά θα ήθελε να παίζει περισσότερο. Το γεγονός πως στην Ίντερ είναι προπονητής ο Αντόνιο Κόντε είναι ένα συν για να γίνει η μεταγραφή. Ο Χιλιανός χαφ είχε άριστη συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικός και θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του. Αν η Ίντερ κινηθεί για έναν από τους δυο τότε δεν θα έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Σένσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version