ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ρόμα σε πτήση, Νάπολι σε κρίση!(vid)

Η Ρόμα με την φόρα των συνεχόμενων νικών, δεν σταμάτησε ούτε στο εμπόδιο της Νάπολι την οποία και κέρδισε στο γήπεδό της με 2-1.

Ρόμα σε πτήση, Νάπολι σε κρίση!(vid)

H Ρόμα συνεχίζει να πετάει και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Νίκησε την Νάπολι με 2-1 στο γήπεδό της και έκλεισε με 3 στα 3 μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων. Μετά το κακό ξεκίνημα η ομάδα της Ρώμης βρίσκει τα πατήματά της και αρχίζει να έχει μεγάλες βλέψεις για την φετινή χρονιά. Μετά το σερί των νικών βρίσκεται μόνη 3η πίσω από το δίπολο του τίτλου Ίντερ και Γιουβέντους. Από την άλλη η Νάπολι παραμένει υπό κρίση. Ο Αντσελότι δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία και μετά το σερί των κακών αποτελεσμάτων, η θέση του είναι επισφαλής. Η Νάπολι μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, έχασε σήμερα από την Ρόμα και είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς. Με λίγα λόγια, πολύ μακριά από τους αρχικούς της στόχους.

To ματς

Πρώτη φάση στο 9′ για την Ρόμα. Ο Σμόλινγκ έκλεψε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κλάιφερτ, το σουτ του οποίου όμως πέρασε λίγο άουτ. Στο 12′ ο Παστόρε βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πιέστηκε όμως και δεν μπορούσε να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε. Στο 18′ η καλύτερη Ρόμα άνοιξε το σκορ. Ο Σπινατσόλα γύρισε ωραία την μπάλα και ο Ζανιόλο από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0. H Ρόμα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, ο Κολάροφ όμως αστόχησε σε πέναλτι.

Η Νάπολι αντέδρασε στο 27′ και στο 28′ με δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στην πρώτη ο Σμόλινγκ έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Κουλιμπαλί. Ενώ στην δεύτερη ο Ινσίνιε πλάσαρε άουτ. Στο 33′ ο Μίλικ ελίχθηκε αλλά το σουτ του έγλειψε το δοκάρι. Στο 41΄ο Μίλικ άγγιξε πάλι το 1-1, η κεφαλιά του όμως βρήκε στο δοκάρι. Η Νάπολι στην συνέχεια της φάσης είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ του Ντι Λορέντζο. Η ατυχία της Νάπολι συνεχίστηκε, με τον Μέρτενς στο 44΄αυτή την φορά να αστοχεί. Έτσι η Ρόμα πήγε προηγούμενη στο σκορ στα αποδυτήρια, μετά από ένα άκρως χορταστικό πρώτο μέρος. Image

Στην επανάληψη, η μπάλα συνέχισε να πηγαίνει πάνω κάτω. Στο 54΄με την δεύτερη ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι, η Ρόμα με τον Βερκούτ κατάφερε να ευστοχήσει και να πάρει ισχυρό προβάδισμα νίκης. H Νάπολι κατάφερε επιτέλους να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Μίλικ από κοντά στο 72′.Ο Τζέκο στο 83′ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά από τον βοηθό. Στο 96′ ο Σετίν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα χωρίς να αλλάξει αυτό την ιστορία του ματς.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ