Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απάντησε για Μπάγερν ο Τεν Χαγκ!
Μπάγερν Μονάχου

Απάντησε για Μπάγερν ο Τεν Χαγκ!

Ο Τεν Χαγκ Θα ήθελε να δουλέψει στην Μπάγερν, αλλά όχι τώρα...

05.11.2019 | 16:00

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Μετά την παραίτηση του Νίκο κόβατς, η Μπάγερν έχει μείνει χωρίς πρώτο προπονητή και αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελευταίες διαδικασίες για την εύρεση του καταλληλότερου για τη διαδοχή του. Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι πολύ ψηλά στη λίστα των “Βαυαρών”. Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στην κορυφή αυτής, καθώς πηγές της ομάδας αναφέρουν ότι ο Ολλανδός προπονητής είναι διακαής πόθος της διοίκησης.

Η καταπληκτική χρονιά που έκανε πέρυσι με τον Άγιαξ, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του. Όπως και παίκτες του “Αίαντα”, έτσι ο προπονητής αυτής της καταπληκτικής ομάδας, εξαργύρωσε με το δικό του τρόπο την περσινή διαδρομή μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τεν Χαγκ μίλησε για το ενδεχόμενο ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν. Προς λύπη των περισσότερων που θα τον ήθελαν στον πάγκο της ομάδας, δηλώσει ότι δεν είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από τον Άγιαξ. Άφησε ανοιχτό παράθυρο μιας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι μόνο στην ομάδα του.

Η δήλωση Τεν Χαγκ

“Η Μπάγερν είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Πραγματικά θα διασκέδαζα να δουλέψω εκεί πέρα. Είναι ακόμα στην καρδιά μου, αλλά τώρα είμαι στον Άγιαξ. Νιώθω μεγάλη σύνδεση με την ομάδα μου, με τους πάντες στον Άγιαξ. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα μείνω στον Άγιαξ για αυτή την σεζόν”, ανέφερε με ειλικρίνεια ο Ολλανδός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version