Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρονάλντο: “Το ποδόσφαιρο είναι το καταφύγιό μου”!
Γιουβέντους

Ρονάλντο: “Το ποδόσφαιρο είναι το καταφύγιό μου”!

Το ποδόσφαιρο για τον Ρονάλντο είναι κάτι παραπάνω από μια μεγάλη αγάπη.

06.11.2019 | 18:57

Ο Ρονάλντο έχει παθολογική σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν υπάρξει κοντά του, μιλούν για έναν άνθρωπο απόλυτα προσηλωμένο στο ποδόσφαιρο. Για έναν άνθρωπο εθισμένο σε αυτό που κάνει. Έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα για να μπορεί να είναι ο καλύτερος σε αυτό. Είτε είναι περισσότερη προπόνηση, είτε είναι ώρες στο γυμναστήριο, είτε μια λιγότερη έξοδος, τα πάντα. Γιατί απλά προτεραιότητα έχει το άθλημα. Αυτό που του προσφέρει τα μεγαλύτερα συναισθήματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ρονάλντο έχει παραδεχτεί την αγάπη του για την μπάλα. Το να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς είναι από τα ομορφότερα πράγματα στην ζωή κι ο άσος της Γιουβέντους, φαίνεται ότι αυτό δεν το αλλάζει με τίποτα στον κόσμο. Ο Ρονάλντο έκανε μια εξομολόγηση. Μίλησε για το πόσο λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο αλλά και την γενικότερη επιρροή που έχει αυτό στην ζωή του. Αν μπορούμε να κάνουμε μια ανάγνωση πίσω από τις λέξεις του, θα λέγαμε ότι η μπάλα είναι η δικιά του ψυχοθεραπεία. Αυτό που τον κάνει να βρίσκει τις ισορροπίες μέσα του.

Τα λόγια του Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος με εξομολογητική διάθεση είπε: “Το ποδόσφαιρο είναι το καταφύγιό μου. Είναι αυτό που με κάνει να ξεφεύγω από τα πάντα. Είναι αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο από οτιδήποτε άλλο”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version