Μπαρτσελόνα

Είδε από κοντά τον Χάβερτς η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έστειλε άνθρωπο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Κάι Χάβερτς και όλα είναι πιθανά ενόψει Ιανουαρίου.

Τα τελευταία χρόνια η Γερμανία έχει βγάλει αρκετά ταλέντα. Οι επιτυχίες των μικρών Εθνικών ομάδων μιλάνε από μόνες τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές είναι βασικοί σε κορυφαίες ομάδες. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Τίμο Βέρνερ, Λερόι Σανέ και Λέον Γκορέτσκα.

Ωστόσο οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν είναι οι μόνοι που έχουν ξεχωρίσει. Τα τελευταία δυο χρόνια η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει καλή παρουσία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κάι Χάβερτς. Ο νεαρός εξτρέμ σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας με τα γκολ, τις ασίστ του και τις οργανωτικές του ικανότητες.

Τσέκαρε Χάβερτς η Μπαρτσελόνα

Οι εμφανίσεις του Χάβερτς δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από πολλές ομάδες. Στο παρελθόν η Άρσεναλ έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πρόταση. Αυτή που δείχνει πιο ζεστή είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του νεαρού εξτρέμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας παρακολούθησαν από κοντά τον Χάβερτς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτή η κίνηση μόνο τυχαία δεν είναι λίγο καιρό πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Όσο για την Λεβερκούζεν ; Δεν θα έλεγε όχι στο να παραχωρήσει τον νεαρό, αλλά για περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ