Μίλαν

“Ο Ζλάταν θα επιστρέψει στην Μίλαν”

Ο κομισάριος του MLS αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει γράψει την δική ιστορία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Μπορεί να αγωνίστηκε σε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας, αλλά πολλές φορές έχει εκφράσει την προτίμηση του στην Μίλαν. Τα τελευταία χρόνια ο Σουηδός πήγε στην Αμερική και έγινε ο απόλυτος σταρ του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό και το μέλλον του απασχολεί πολλούς. Μπορεί να έχει φτάσει τα 38, αλλά πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους. Η ομάδα του MLS θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο ο Ζλάταν φέρεται να θέλει να κάνει άλλη μια βόλτα στην Ευρώπη.

Βόμβα για επιστροφή στην Μίλαν

Φυσικά η Ιταλία είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς. Ο κομισάριος του MLS παραχώρησε συνέντευξη και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Ζλάταν θα επιστρέψει στην Μίλαν. Μάλιστα, η μεγάλη επιστροφή πρόκειται να γίνει άμεσα καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου φορ τελειώνει τον Δεκέμβριο.

“Ο Ζλάταν είναι ένας πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται το πρωτάθλημα μας. Όπως όταν είχε έρθει στην Αμερική ο Μπέκαμ. Ο Ζλάταν είναι 38 ετών, αλλά θα επιστρέψει στην Ευρώπη για την Μίλαν. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο”, ήταν τα λόγια του. Μένει να δούμε κατά πόσο ο κομισάριος έχει διασταυρωμένες πληροφορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ