Μίλαν

Διαψεύδουν την συμφωνία με Ιμπραΐμοβιτς οι «ροσονέρι»!

Στην Μίλαν διαψεύδουν τα σενάρια περί συμφωνίας με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ενθουσιασμός ήταν και… πάει, για τους φίλους της Μίλαν, στο άκουσμα της επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακόμα και στα 39 του, μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Σουηδός θα αποχωρήσει από το MLS τον Δεκέμβριο και φιγουράρει με την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Αρκετοί σύλλογοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του, με τον έμπειρο άσο να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά “σπουδαία” κλαμπ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τις προηγούμενες ημέρες άνθρωπος του MLS αποκάλυψε πως ο Ζλάταν έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Μίλαν! Αυτό έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των Μιλανέζων. Ωστόσο, άνθρωποι του συλλόγου δεν επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα σενάρια.

Αντιθέτως, σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας, οι πιθανότητες επιστροφής του Σουηδού στο Μιλάνο είναι ελάχιστες. Μπορεί οι άνθρωποι της Μίλαν να σέβονται και να εκτιμούν τον έμπειρο επιθετικό, παρ’όλα αυτά δεν είναι στις άμεσες επιλογές τους!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ιταλικά δημοσιεύματα! Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν. Πάντως είναι δεδομένο πως στην Μίλαν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Οι φίλοι των Μιλανέζων ζητάνε όλο και περισσότερο την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς, αν αναλογιστούμε από τα σχόλια τους στα social media. Μια ενδεχόμενη έλευση του στο Σαν Σίρο θα είναι ικανή να αλλάξει άρδην την εικόνα των «ροσονέρι»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ