Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ενοχλημένος ο Κριστιάνο με την κίνηση του Σάρι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απογοητευμένος με την κίνηση του Σάρι να τον αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο στο 55', στην αναμέτρηση κόντρα στην Μίλαν!

11.11.2019 | 00:54

Ο Μαουρίσιο Σάρι αποφάσισε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 55′ στην αναμέτρηση με την Μίλαν…

Σίγουρα, ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια. Αν μη τι άλλο ο Πορτογάλος μας έχει συνηθίσει να βγάζει όλο το 90λεπτο. Ενώ, σπάνια αποχωρεί ως αλλαγή πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει την φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μίλαν, ο Σάρι αποφάσισε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Πορτογάλο μόλις στο 55′! Μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση ο έμπειρος άσος αποχωρεί πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε πως και στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Λοκομοτίβ, είχε περάσει στον πάγκο ως αλλαγή στο 82′. Τότε ο προπονητής της Γιουβέντους, φρόντισε να δικαιολογήσει αυτήν την κίνηση, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από την άλλη στην αναμέτρηση κόντρα στους «ροσονέρι», ο 34χρονος άσος δεν είχε καλή απόδοση και μοιραία αποχώρησε, με τον Ντιμπάλα να παίρνει την θέση του. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε και την νίκη στην ομάδα του με δικό του τέρμα.

Σύμφωνα όμως με τα ιταλικά Μέσα ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την απόφαση του Σάρι. Μάλιστα, αναμένεται να υπήρχε και συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version