Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ελπίζει στο «ναι» του Γκουαρδιόλα η Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

Ελπίζει στο «ναι» του Γκουαρδιόλα η Μπάγερν!

Στην Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασισμένοι να φέρουν πίσω στην Γερμανία τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

13.11.2019 | 18:56

Στην Μπάγερν Μονάχου συνεχίζουν να κοιτάνε προ το Μάντσεστερ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να σημειώνει αγωνιστική πρόοδο, με την αποχώρηση του Κόβατς να λειτούργησε… θετικά. Ωστόσο, οι άνθρωποι των Γερμανών βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί, ανάμεσα σε αυτά οι Αλέγκρι, Βενγκέρ και Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα όμως με γερμανικά Μέσα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο νούμερο ένα στόχος των Βαυαρών. Στην διοίκηση του συλλόγου, θεωρούν πως ο Ισπανός ξέρει καλά την ομάδα, καθώς έχει διατελέσει ξανά προπονητής της, κάτι που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα.

Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων δίνει χρόνο στην Μπάγερν, η οποία θα κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό της Σίτι!

Το συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα με την Μάντσεστερ λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Πάντως ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ . και τα διαιτητική λάθη κατά της ομάδας του. Αυτήν την δυσαρέσκεια του θέλει να εκμεταλλευτούν οι Γερμανοί.

Πάντως όλα θα γίνουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν, καθώς ο Χανς Φλικ θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η Σίτι και ο έμπειρος προπονητής. Πάντως με τα έως τώρα δεδομένα η επιστροφή του στην Γερμανία και την Μπάγερν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version