Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τον πρώτο λόγο για Ντεπάι η Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τον πρώτο λόγο για Ντεπάι η Γιουνάιτεντ!

Η επιστροφή του Μέμφις Ντεπάι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες!

13.11.2019 | 13:38

Ο Ζουνίνιο αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το πρώτο λόγο, σε περίπτωση επιστροφής του Ντεπάι στην Πρέμιερ Λιγκ!

Αδιαμφισβήτητα, ο Μέμφις Ντεπάι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Ο Ολλανδός άσος κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την Λυών μέχρι στιγμής, έχοντας σημειώσει 11 γκολ σε 14 αναμετρήσεις. Αν μη τι άλλο δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ο ηγέτης του συλλόγου.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι στιγμής δεν δείχνει διάθεση να το ανανεώσει. Έτσι αρκετές ομάδες εξετάζουν ήδη την περίπτωση του έμπειρου άσου. Μια από αυτές είναι και η Τότεναμ όπως υποστηρίζουν Μέσα της Αγγλίας. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πάντως ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Ζουνίνιο, αποκάλυψε πως η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Ολλανδό, καθώς υπάρξει ειδικός όρος στο συμβόλαιο.

«Είναι αλήθεια πως ο Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο για τον Ντεπάι. Αυτά τα πράγματα και αυτές οι συμφωνίες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια κρούση για τον Μέμφις. Όταν φτάνεις στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή, τότε είναι αρκετά δύσκολο στις διαπραγματεύσεις. Αλλά κατά την γνώμη μου θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την ζωή στην Λυών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version