Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό είναι το “top3” του Σάντσο!
Ντόρτμουντ

Αυτό είναι το “top3” του Σάντσο!

Τους τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους ήθελε να μοιάσει όταν ήταν μικρός αποκάλυψε ο Σάντσο.

14.11.2019 | 19:38

Ο Ντάβιντσον Σάντσο μίλησε για τους 3 παίκτες που σημάδεψαν την παιδική του ηλικία. Για αυτούς που έβλεπε όταν ήταν μικρός και πιθανότητα τον ενέπνευσαν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Οι επιλογές που έχει κάνει είναι όλες μία προς μία, αλλά εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Το επίσης παράδοξο είναι ότι κανείς από αυτούς δεν αγωνίζεται σε ίδια θέση με τον άλλο.

Στην κορυφή της λίστας του είναι ο Βραζιλιάνος “μάγος” Ροναλντίνιο. Όπως ανέφερε ο Άγγλος εξτέμ, ο “Ρόνι” είναι αυτός που συνήθιζε να παρακολουθεί στο “γιουτιούμπ”. Συνέχισε με τον Φρανκ Λάμπαρντ που όπως είπε του άρεσε πολύ. Τέλος, “κλείσιμο” των αγαπημένων του επιλογών , έκανε με τον Ντινιέρ Ντρογκμπά, τον οποίο θαύμαζε όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι.

Αναλυτικά τα λόγια του Σάντσο

Ο Άγγλος εξτρέμ της Ντόρτμουντ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Ροναλντίνιο ήταν το βασικό άτομο που καθόμουν να παρακολουθήσω στο γιούτιουμπ. Παράλληλα μου άρεσε πολύ και ο τρόπος παιχνιδιού του Φρανκ Λάμπαρντ. Και ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά μου άρεσε όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι. Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που πάντα ήθελα να μοιάσω”, κατέληξε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version