Μπαρτσελόνα

Ψάχνει για αντί-Σουάρες η Μπαρτσελόνα!

Ο Λουίς Σουάρες βλέπει την θέση του να... τρέμει, καθώς η Μπαρτσελόνα ψα΄χνεται για να φέρει επιθετικό!

Στην Μπαρτσελόνα έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού!

Σίγουρα, όταν έχεις τον Λουίς Σουάρες στο ρόστερ, μπορείς να είσαι σίγουρος πως… το γκολ θα είναι εύκολο. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός έχει φτάσει τα 32 του χρόνια. Έτσι κανείς δεν ξέρει το πόσο ακόμα θα μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι Καταλανοί βλέπουν το μέλλον και θέλουν να στηρίξουν από τώρα το ρόστερ, με έναν επιθετικό. Τον Ιανουάριο αναμένεται να κινηθούν για μια μεταγραφή και σας παραθέτουμε τους βασικούς στόχους των Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ παραμένει διακαής πόθος των Ισπανών. Ωστόσο, η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει η Ίντερ. Στην συνέχεια και εφόσον ναυαγήσει του Αργεντινού, τότε θα κινηθούν για να φέρουν στην Βαρκελώνη έναν εκ των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κάρλος Βέλα!

Ο νεαρός Νορβηγός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των σπουδαίων συλλόγων της Ευρώπης, ενώ ο Βέλα θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και το κορυφαίο επίπεδο.

Πάντως ο Σουάρες από την πλευρά του, δήλωσε πως θέλει… ανταγωνισμό!

«Το ότι θέλουν να φέρουν και έναν νέο επιθετικό δεν είναι κάτι το περίεργο, αντιθέτως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Θα είναι καλύτερο και για την ομάδα καθώς όποιος έρθει θα έχει αγωνιστεί με ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει επιτυχίες με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ